Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, broccoli, citroensap, courgette, ei, gehakt, gember, kaas, nootmuskaat, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht / avondmaal uit Home Made winter:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept van In My Red Kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept van What's that smell:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made: