34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemboterbouilloncayennepepercitroencitroensapcrème fraîchedragongroene kruidenkabeljauwknoflookkruidenlimoensapmayonaisemelkolijfoliepeperpeterseliesjalotslagroomtomaatuiwaterwitte wijnzalmzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vis En Schaaldierensoep Met Sinaasappel En Chili

Ingrediënten:
basilicum, dille, garnaal, kabeljauw, kreeftenbouillon, olijfolie, gezeefde tomaten, sambal oelek, sinaasappel, slagroom, stokvis, knoflook, tijm, maïzena, tomatenblokjes uit blik, kruiden, zalm en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte vis en zalmeitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte heilbot, gerookte paling, melk, peper, suiker, verse bieslook, verse dille, zalmeitjes en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Visterrine

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kräutersuppe

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, cocktailworstjes, dille, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, peterselie, roomkaas, slagroom, tuinkers, vleesbouillon en zalmsnippers

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Flinterdunne zalm

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, mayonaise, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Gestoomde zalm met pittige daikon en rauwe groentjes

Ingrediënten:
bieslook, chilipeper, citroenen, citroenolie, courgette, daikon, dille, dragon, gembersiroop, honing, komkommer, limoensap, medinakruiden, olijfolie, peper, rode puntpaprika, sjalot, sojasaus, tomaat, zalmmoten, zeewiersla en zout

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Zalmtartaar

Ingrediënten:
bieslook, dille, gerookte zalmfilet, kappertjes, limoensap, limoenschil, milde olijfolie, peper, rucola, sjalotje, stokbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken:

Stralsund bokking

Ingrediënten:
appel, augurk, bieslook, bokking, citroen, citroenmelisse, dille, dragon, olie, peterselie, suiker, ui, vis, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:

Bagels met gerookte zalm en roerei

Ingrediënten:
bagel, bieslook, boter, citroen, dille, ei, gerookte zalmfilet, melk, peper, roomkaas en zout

Keuken:
Pools / Amerikaans
Soort:
hapjes / sous-vide / ei/omelet/frittata / hartige hapjes / broodbeleg / zuivel
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Bemoste zeevis

Ingrediënten:
champignons uit pot, heilbot, kabeljauw, mayonaise, rode biet uit pot, soepgroenten, tuinkruiden, water, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstkoekjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bouillon, dressing, eekhoorntjesbrood, ei, eikenbladsla, frituurolie, gemalen rijst, gerookte zalm, olijfolie, radijs, risottorijst, ui, verse bieslook, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte wijn, zout en zure room

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / frituur
Haal meer recepten op...