Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, ei, kastanjechampignons, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: