Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo
- Ingrediënten:
- citroen, harder, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, rode chilipeper, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro: