Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, bloem, citroen, citroensap, ei, groene paprika, knoflook, laurier, laurierblad, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, sardines, suiker, tijm, tomaat, ui, wijnazijn, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino: