Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Komkommer met gerookte paling
- Ingrediënten:
- augurk, gerookte paling, komkommer, olijfolie, sjalot, tomaat en wittewijnazijn
- Soort:
- carpaccio/tartaar / groente / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloemkool, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, ei, groene paprika, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, slagroom, sojasaus, suiker, tomaat, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord: