Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, droge witte wijn, fruit, kaneel, knoflook, koffie, kruiden, olijfolie, peper, room, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van De Hippe Vegetarier: