Recept uit El Bulli:
Bloemkool & Houtskool
- Ingrediënten:
- auteurkobe desramaults, bloemkoolroosjes, dragonblaadjes, fleur de sel, karnemelk, kokosslagroom, laurier, raapzaadolie, roomboter, sjalot, vlierbloesemazijn, zuring en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, ui, volle melk, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie: