152 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercrème fraîcheeifruitgehaktgroentekaasknoflooknootmuskaatnotenolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierijstslagroomtijmuiwortelzoutzuivelzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met gemengd vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, cannellonipijpjes, cognac, italiaanse pruimtomaten, kippengehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, rundergehakt, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardappelkoek met room - truffat

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoen gevuld met gedroogde vruchten en gehakt

Ingrediënten:
broccoli, cognac, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde pruimen, gemberwortel, kalfsgehakt, kalkoen, kippenkruiden, melk, oud brood, peper, pijnboompitten, room, rozijnen, sjalotten, tomaatjes, varkensgehakt, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Croquant, 1830

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, garnalen, ham, melk, reuzel, room, runderverhemelte, ui, wit broodkruim, zout en zwezerik

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Snorrepotsje met pastinaakpuree

Ingrediënten:
aardappel, azijn, boter, kalfsfond, kalfsjus, kalfsstoofvlees, kruidkoek, melk, pastinaak, sjalot, slagroom, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Eierragout met lamsham in brood

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosui, boter, ei, gekookte lamsham, groentebouillon, kerriepoeder, melk, pastrami, pekelvlees, peper, peterselie, rond brood, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Kastanjevelouté met eendenconfit

Ingrediënten:
boter, droge madera, eendenconfit, eendenvet, gerookte bacon, halfvolle melk, hazelnoot, kippenbouillon, prei, sherryazijn, sjalot, slagroom, tamme kastanje, verse tijm en witte port

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Pastasoufflé

Ingrediënten:
ei, eidooier, eiwit, kalfslong, melk, pastadeeg, peterselie, spek, ui en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / soufflé / orgaanvlees
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Varkensribstuk met Zaanse mosterdsaus

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, dijonmosterd, knoflook, kookroom, laurier, melk, olijfolie, sjalot, slagroom, varkensribstuk, witte wijn, zaanse mosterd, zout, zuring en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:

Quiche van schorseneren

Ingrediënten:
bladerdeeg, boerenkaas, ei, melk, olijfolie, paneermeel, peper, schorseneer, sjalot, slagroom, spek en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / quiche
Haal meer recepten op...