Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, broccoli, courgette, ei, gehakt, gember, groente, groentebouillon, kaas, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht uit Ingrediënten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen: