Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ham of pekelvlees in cider
- Ingrediënten:
- bruine suiker, cider, ham, kruidnagel, laurier, pekelvlees, peper, peterselie, tijm en zout
- Keuken:
- Frans / Brits
- Soort:
- varkensvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa: