Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Maatjes met schuim van jenever, peterselie en sjalot
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, jenever, jonge spinazie, maatjesharing, peper, peterselie, sjalot en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: