Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, graan, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept van Chickslovefood:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw: