Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, boter, citroensap, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees: