Recept uit NAJAT:
Zwarte auberginesaus
- Ingrediënten:
- artisjokken, aubergine, bladpeterselie, chilipeper, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, trompettes de la mort, ui, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakpoeder, bladpeterselie, boter, chilipeper, ei, filodeeg, gemberpoeder, knoflook, koriander, korianderpoeder, laurier, neutrale olie, olijfolie, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Eerlijker Eten: