Recept uit Koken voor elke dag:
Gevulde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bieslook, broodkruim, dragon, ei, knoflook, lamsschouder, peper, peterselie, pistache, witte wijn en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken: