Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rode wijn, selderij, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: