Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, ui, water, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: