Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peterselie, prei, room, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Spis:
Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit The big green egg book: