Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, crème fraîche, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2: