Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Gebakken mosselen
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, knoflook, laurier, mosselen, peterselie, sjalot, tijm, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: