120 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercognacdroge witte wijneiknoflookkruidenkruidnagellaurierbladolijfoliepeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonspecerijenspekuivleeswaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Zelf pancetta maken

Ingrediënten:
gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, laurier, nootmuskaat, pancetta, suiker, knoflook, varkensbuik, venkel, versgemalen zwarte peper, vlees, zout en zwoerd

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hutspot met varkensvlees

Ingrediënten:
braadworst, knoflook, laurier, mosterd, peper, peterselie, prei, raap, savooiekool, selderij, spruiten, tijm, ui, varkensoren, varkenspoten, varkenstong, varkensvet, varkensvlees, water, wit vers spek, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Varkensterrine

Ingrediënten:
broodkruim, gerookte spekreepjes, kippenlever, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peterselie, tijm, varkenslever, varkensvlees en witte peper

Soort:
vlees / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:

Zure pastei

Ingrediënten:
azijn, foelie, gelatine, kalfsvlees, laurier, nitrietzout, runderbouillon, tijm, ui, varkensvlees, witte peper, worcestersaus en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Terrine de campagne

Ingrediënten:
boter, cognac, ei, jeneverbes, kinnebak, kleurzout, laurier, netvet, sjalot, spek, tijm, varkenslever, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Brabantse boerenpaté

Ingrediënten:
ei, gerookt spek, kippenbout, kippenlever, kleurzout, knoflook, laurier, nootmuskaat, peper, port, tijm, ui, varkensvlees en vet spek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Terrine met kippenlevers

Ingrediënten:
cognac, doorregen buikspek, ei, kipfilet, kippenlever, kruidnagel, laurierblad, mager buikspek, peper, slagroom, varkensvlees, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In calvados gestoofd rundvlees - pothine de boeuf

Ingrediënten:
bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Zuurkool met spek en rookworst

Ingrediënten:
appelsap, boter, buikspek, jeneverbessen, koolrabi, kruidnagel, laurier, radicchio, rookworst, tijm, zoete appel en zuurkool

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Groot gebraad

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, citroen, cumberlands, duif, eend, gedroogde spaanse peper, kaneelstokje, knoflook, konijn, kwartel, laurier, nootmuskaat, pancetta, rozemarijn, salie, scharrelkip, sinaasappel, tijm en worstjes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Cassoulet de porc et de mouton - Bonen gebakken met varkensfilet, schapen- of lamsschouder en worst

Ingrediënten:
armagnac, broodkruim, bruine fond, cognac, droge witte wijn, fricandeau, ganzenvet, gedroogde witte bonen, gepekeld varkensvlees, knoflook, kruidnagelen, lamsborst, lamsbotten, lamsschouder, laurier, mager varkensvlees, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, schaapsborst, schaapsschouder, schapenbotten, spek, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomatenpuree uit blik, truffel uit blik, truffelvocht, ui, uitgebakken varkensvet, varkensbotten, varkensbraadvet, varkenslende, varkenszwoerd, vet spek, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / schapenvlees / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Mosselchowder

Ingrediënten:
aardappels, bacon, boter, kervel, laurierblaadjes, mosselen, pancetta, room, bleekselderij, tijm, ui en visbouillon

Haal meer recepten op...