Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Veau poêlé - In de pan gebraden kalfsvlees
- Ingrediënten:
- boter, kalfsvlees, laurier, olie, peper, peterselie, tijm, ui, vet spek, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, kalfsschenkel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: