Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli Barbunya - Rode bonensalade met olijfolie
- Ingrediënten:
- aardappelen, chilipeper, knoflook, olijfolie, rode bonen, suiker, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, groente, kaneel, knoflook, komkommer, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, spitskool, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Turkse kookkunst:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Varkensvlees:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Junges Gemüse: