Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Gepofte aardappels met zure room
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, groente, knoflook, kruidenboter en zure room
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- barbecue/grill / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, courgette, crème fraîche, eidooier, groente, kippenbouillon, koriander, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, slagroom, tijm, ui, vlees, zout, zuivel, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken met kruiden: