Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Fegato all'aceto balsamico (Kalfslever met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, broodkruimels, ei en kalfslever
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bleekselderij, boter, eidooier, groente, jam, kalfsvlees, kikkererwten, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: