Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, gember, groente, knoflook, komkommer, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Bonen!:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Spis:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise: