Recept uit Spis:
Gebakken kalfslever
- Ingrediënten:
- acaciahoning, belegen boerenkaas, bladpeterselie, ciderazijn, kalfslever, olijfolie, peper, rode ui, tarwebloem, venkelzaad en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, balsamicoazijn, bieslook, bloem, boter, citroensap, fruit, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, sherryazijn, sjalot, suiker, tijm, vet, vlees, water, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: