Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, groente, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Brindisa:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: