Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kuzu kapama - Lamsbout met groente uit de oven
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, sla, tomaat, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, kippenbouillon, knoflook, komijn, koriander, lamsvlees, munt, olie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Spis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: