Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, peper, vlees en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurier, maïzena, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, pasta, peterselie, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: