Recept uit Deutsche Küche:
Witte wijn basissaus
- Ingrediënten:
- boter, droge vermout, droge witte wijn, room, sjalotten en visfond
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: