41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouilloncitroencognacdragondroge witte wijneiknoflookmelkolieolijfoliepaprikapoederpeterselieroomsjalotsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gebraden lamsbout

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, gemalen karwijzaad, knoflook, lamsbout, olie, peperkorrels, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Harira

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, chana dhal, citroen, citroensap, fijn griesmeel, gemberpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, koenjit, lamsnek, lamsschenkel, nootmuskaat, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, verse koriander, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade voor hazenrug

Ingrediënten:
afsnijsel van haas, bleekselderij, bloem, citroensap, cognac, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, port, pruimedanten, rode wijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
marinade
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde olijven

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groene olijven, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, salami, tomatenpuree, varkensgehakt, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Canneloni

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, doperwten, melk, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, voorgekookte canneloni, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / ovenschotel
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Hummer mit Steinpilzen / Kreeft met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Gefrituurde sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik in sherry

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroensap, kippenbouillon, laurierbladeren, olijfolie, peper, prei, sherry, tomaat, water, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Poularde op de wijze van Marengo - pollo alla marengo

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge witte wijn, eieren, extra vergine olijfolie, knoflook, paddestoelen, peper, poularde, rivierkreeftjes, tomaat, verse basilicum, verse peterselie, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Adobo met vis - adobo II

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, citroensap, doperwten, grietfilets, haricots verts, japanse sojasaus, knoflook, lichte chinese sojasaus, limoensap, peper, platvisfilets, scholfilet, sperziebonen, tomaat, tongfilet, ui, visbouillon en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vis
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Heilbot in saffraansaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, heilbotmoot, peper, room, saffraandraadjes, sherry, strooiaroma, tomaat, witte wijn en zout

Soort:
vis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vismedaillons van Oma Willems

Ingrediënten:
bier, bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, doperwtjes, garnalen, gruyèresmeerkaas, melkroom, nieuwe aardappel, peper, prei, sjalot, steurgarnalen, tomaat, tongfilet, verse peterselie en zout

Keuken:
Provençaals / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Stukjes vis met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kruiden, tomaat, verse basilicum, visfilet, witte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde pijlinktvis - calamares rellenos

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, gerookte ham, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, paneermeel, peper, pijlinktvis, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...