Recept uit Vis en schaaldieren:
Rog met citroen-gemberboter
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, gemberwortel, gezouten boter, laurierblad, peper, prei, rogvleugels, tijm en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Eten met z'n allen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: