Recept uit L'Art de la table:
Gefrituurde aubergine met tomatenjam
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, courgette, groente, knoflook, laurier, olijfolie, pijnboompitten, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit L'Art de la table:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken: