Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch / avondmaal uit Polpo:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Comptoir Libanais: