Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, gember, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, tomaat, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Zuur:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Lunch / lunchgerecht uit Spanje:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Varkensvlees: