Recept uit De pastabijbel:
Spaghetti met eieren, spek room
- Ingrediënten:
- crème fraîche, ei, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, crème fraîche, eidooier, eiwit, kaas, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, spek, tijm, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Wild:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: