54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebotercitroencognacdroge witte wijneigehaktgroenteknoflookkoriandermelkolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliesjalotuiwaterwitte wijnzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Sjalotten met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, gruyère, melk, olijfolie, sjalot, tomatenpuree en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Bisque d'homard

Ingrediënten:
bloem, citroensap, cognac, kippenbouillon, knoflook, karkas van kreeft, olijfolie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en witte wijn

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gebraden lamsbout

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, gemalen karwijzaad, knoflook, lamsbout, olie, peperkorrels, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Gevulde mosselen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, knoflook, lente-ui, melk, mossel, olijfolie, paneermeel, tomatenpuree en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Recept uit Liever lokaal:

Duinkonijn gestoofd met bramen-chutney

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, boter, bramen, citroensap, hoofdzoete puntpaprikas, jeneverbes, konijnenboutjes, kruidnagelpoeder, laurier, lichte basterdsuiker, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, rozijnen, spek, steranijszaden, tomatenpuree, ui, vlierbessen en wildbouillon

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade voor hazenrug

Ingrediënten:
afsnijsel van haas, bleekselderij, bloem, citroensap, cognac, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, port, pruimedanten, rode wijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
marinade
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Canneloni

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, doperwten, melk, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, voorgekookte canneloni, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / ovenschotel
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde olijven

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groene olijven, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, salami, tomatenpuree, varkensgehakt, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Hummer mit Steinpilzen / Kreeft met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Gefrituurde sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik in sherry

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroensap, kippenbouillon, laurierbladeren, olijfolie, peper, prei, sherry, tomaat, water, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde vis uit de oven - ikan kodok

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bloem, citroensap, ei, gedroogde kokos, klapper, komkommer, limoensap, makreel, prei, tomaat, ui, wijtingfilet, zeevisfilet, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Adobo met vis - adobo II

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, citroensap, doperwten, grietfilets, haricots verts, japanse sojasaus, knoflook, lichte chinese sojasaus, limoensap, peper, platvisfilets, scholfilet, sperziebonen, tomaat, tongfilet, ui, visbouillon en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vis
Haal meer recepten op...