Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Tournedos Rossini
- Ingrediënten:
- boter, demi-glace, foie gras, madeira, olie, ossenhaas, peper, sjalot, truffel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Food & Friends:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: