Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Polpo:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: