Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lamsvlees met ananas
- Ingrediënten:
- ananas, ananassap, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, knoflook, lamspoot, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Tropisch
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gehakt, gist, kaneel, kip, kippenbouillon, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, vlees, water, zeezout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: