Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, sojasaus, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De worst story:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Istanbul: