Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Simpel:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Rauw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Recept uit Thug kitchen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2: