Recept uit De grote Kleyn:
Met boter of room monteren
- Ingrediënten:
- boter, braadresten, crème fraîche, fond, room, water en wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus / likeuren en gedestilleerd
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte vermouth, droge witte wijn, ei, eidooier, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: