Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, ketjap manis, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, paksoi, peper, rijstwijn, sesamolie, sherry, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Smart BBQ:
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Simpel Sushi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: