Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Italiaanse wortelen met witte wijn
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, rode uien, roomboter, knoflook, verse peterselie en wortels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, cognac, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: