31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbloembotercitroencitroenraspcitroensapcitroenschildroge witte wijneifijne kristalsuikerkaneelknoflookkristalsuikerkruidnagelmelkpoedersuikersinaasappelschilslagroomvanillesuikerwalnotenwaterzoete witte wijnzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:

Kardemomcake met hele peren & witte chocolade

Ingrediënten:
boter, conferenceperen, ei, kaneelstokje, kardemompeul, kardemompoeder, kruidnagel, steranijs, suiker, witte chocolade, witte wijn, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made 1 notitie

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Peren-hazelnotentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, doyenne du comice peer, ei, hazelnoten, kaneelstokje, suiker, vanillesuiker, water, witte wijn en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met majoraan

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, kaneel, kristalsuiker, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Pere cotte al vino bianco

Ingrediënten:
boter, chocoladesaus, citroenschil, doyenne du comice peer, ei, fijne tafelsuiker, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelschil en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

torijas

Ingrediënten:
ei, kaneel, oud stokbrood, suiker, witte wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Snack of tussendoortje uit Culinaria España:

Zoete aardappelflapjes - truchas de navidad

Ingrediënten:
anijspoeder, bloem, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gele zoete aardappel, gemalen amandelen, kaneel, poedersuiker, reuzel, suiker, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Zoete empanada's met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Kandeel

Ingrediënten:
citroen, eidooier, halfzoete witte wijn, kaneelbeschuitjes, kraamdrank, kruidnagel, pijpkaneel en suiker

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Honingpudding - budino al miele

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, vloeibare honing en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Torta sbrisolona met kweeperen, mascarponecrème en vincotto

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, eendenvet, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, fijne polenta, kaneelstokje, kweepeer, mascarpone, suiker, vanille-extract, vincotto en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / eieren, kaas en zuivel / koek en gebak
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Ricottacheesecake met saffraanabrikozen

Ingrediënten:
brandewijn, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde gewelde abrikozen, kaneelstokje, kardemompeulen, lemoncurd, maïzena, poedersuiker, ricotta, saffraandraadjes, vanillemerg, vanillesuiker en zoete witte wijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Perentaart met poire williams-vanillesaus

Ingrediënten:
amandelmeel, bladerdeeg, boter, citroen, dessertpeer, eierdooier, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, maïzena, poedersuiker, poire williams, rode wijn, slagroom, vanillearoma en witte wijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Shalet met challebrood

Ingrediënten:
challe, citroenschil, ei, kaneel, krenten, rozijnen, suiker, walnoten, witte wijn en zure appels

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Shalet - Appelpudding

Ingrediënten:
citroenschil, ei, kaneel, krenten, rozijnen, suiker, walnoten, witte wijn en zure appels

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Koude wijnsoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroen, druiven, eidooier, kaneelstokje, room, suiker en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Chocoladetaart met peren

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, chocoladeschaafsel, eieren, gelatineblaadjes, kaneel, maïszetmeel, peren, slagroom, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Alioli de nadal - Kerstaioli

Ingrediënten:
brood, eidooier, kaneelstokje, knoflook, kweepeer, milde olijfolie, moscatelwijn, peperkorrels, px sherry, suiker en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kaneelschuim

Ingrediënten:
droge riesling, ei, eidooier, kaneelstokje en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Lamsgehaktballetjes met berberisbessen, yoghurt & kruiden

Ingrediënten:
banaansjalotten, berberisbessen, dille, dragon, ei, gedroogde vijgen, gemalen piment, griekse yoghurt, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, laurier, munt, peterselie, suiker, tijm, ui, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...