Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroen, groente, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht van Jamie's dinners:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: