Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gist, kaneel, knoflook, laurierblad, mosterd, nootmuskaat, olie, peper, rode ui, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: